KLIPPNING kort hår
595:-
Till dig som har kort hår (ned till örat) eller om du vill klippa topparna rekommenderar vi denna klippning. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage, klippning, föning och en styling med värmeverktyg.
KLIPPNING långt hår
745:-
Till dig som har längre och tjockare hår eller om du vill förändra din frisyr rekommenderar vi denna klippning. Du får längre tid hos oss och vi kan i lugn och ro gå igenom dina önskelmål. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage, klippning, föning och en styling med värmeverktyg.
KLIPPNING kort hår
995:-
MED FRANS & BRYNFÄRNING Till dig som har kort hår (ned till örat) eller om du vill klippa topparna rekommenderar vi denna klippning. Det ingår även färgning av fransar och bryn inkl. brynplock. Du får längre tid hos oss och vi kan i lugn och ro gå igenom dina önskemål. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med hårbottensmassage, klippning, föning och styling med värmeverktyg.
KLIPPNING långt hår MED FRANS & BRYNFÄRGNING
1145:-
Till dig som har längre och tjockare hår eller om du vill förändra din frisyr rekommenderar vi denna klippning. Det ingår även färgning av fransar och bryn inkl. brynplock. Du får längre tid hos oss och vi kan i lugn och ro gå igenom dina önskemål. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med hårbottensmassage, klippning, föning och styling med värmeverktyg.
LYXBEHANDLING kort hår
995 kr
Till dig som vill lyxa till det lite extra med en klippning till ett kort hår (ned till örat )och en skön, mysig behandling i vår underbara schamponering. Där det ingår en kur/impackning speciallanpassad till just ditt hår och en mer nogrann hårbottensmassage. Avslutas med en föning och en lättare styling med värmeverktyg.
LYXBEHANDLING långt hår
1295 kr
Till dig som vill lyxa till det lite extra med en klippning till ett långt hår (nedanför axlanrna )och en skön, mysig behandling i vår underbara schamponering. Där det ingår en kur/impackning speciallanpassad till just ditt hår och en mer nogrann hårbottensmassage. Avslutas med en föning och en lättare styling med värmeverktyg.
PUTSNING KORT HÅR utan tvätt
300:-
Till dig som vill snygga till din befintliga korta frisyr. I behandlingen ingår en snabb konsultation, klippning av nacke och sidor. (Detta är alltså inte en hel klippning) ingår ej tvätt så vi rekommenderar att du kommer nytvättad och inte har några stylingprodukter i håret.
KLIPPNING med maskin utan tvätt
250:-
För dig som är kund sedan tidigare hos oss. I behandlingen ingår putsning med maskin runt öron och i nacken. Ingen schamponering ingår.
KLIPPNING med maskin med tvätt
395:-
För dig som är kund sedan tidiagre hos oss. I behandlingen ingår putsning med maskin runt öron och i nacken. Schamponering ingår.
KLIPPNING lugg
250:-
Här får du luggen uppfräschad eller chansen att testa på lugg utan att klippa hela håret . Ingen tvätt ingår
KLIPPNING med skäggklippning
750:-
Till dig som vill klippa håret och skulptera skägget vid samma tillfälle. I behandlingen ingår konsultation, schamponering, klippning, föning och styling samt skulptering av skägget.
SKÄGGKLIPPNING
200:-
Till dig som vill skulptera och fräscha upp skägget. I behandlingen ingår konsultation, schamponering, klippning, föning och styling samt skulptering av skägget.
KLIPPNING barn 0-10 år
395:-
En klippning till dig som är mellan 0-10 till år. Schamponering ingår inte så vi rekommenderar att ni kommer med tvättat hår utan stylingprodukter.
AVFÄRGNING & KLIPP - den stora förändringen,
3590:-
Till dig som vill göra en avfärgning på ditt hår dvs rensa bort den gamla tex svarta färgen du har och färga in en ny ljusare färg. I denna behandling ingår konsultation, avfärgning, färgning av den nya färgen, klippning, schamponering med lättare hårbottensmassage och en lättare styling med värmeverktyg.
KLIPP & FÄRG kort hår
1600:-
Till dig som har kort hår (ned till örat) som klippa och färga utväxten samt fräscha upp längderna i form av en toning. I behandlingen ingår konsultation, klippning färgning av utväxt samt en uppfräschning av längderna och en lätt styling.
KLIPP & AVANCERAD FÄRG/SLING kort hår
1995:-
Till dig som har kort hår (ned till örat) och vill klippa och färga utväxten samt ha ljusa/mörka slingor på längderna samt en toning/nyansering i resten av håret. I behandlingen ingår konsultation,klippning, färgning/slingor av utväxt samt uppfräschning av längder och en lättare styling.
FÄRG kort hår
1400:-
Till dig som har kort hår (ned till örat ) som vill klippa och färga utväxten samt fräscha upp längderna i form av en toning. I behandlingen ingår konsultation, färgning av utväxt samt en uppfräschning av längderna och en lätt styling. Till dig som har axellångt hår (från örat till axlarna) som vill färga utväxten samt fräscha upp längderna i form av en toning. I behandlingen ingår konsultation, klippning färgning av utväxt samt en uppfräschning av längderna och en lätt styling.
KLIPP & FÄRG axellångt hår
1800:-
Till dig som har axellångt hår (från örat till axlarna) som vill klippa och färga utväxten samt fräscha upp längderna i form av en toning. I behandlingen ingår konsultation, klippning färgning av utväxt samt en uppfräschning av längderna och en lätt styling.
KLIPP & AVANCERAD FÄRG/SLING axellångt hår
2295:-
Till dig som har axellångt hår (från örat till axlarna) och vill klippa och färga utväxten samt ha ljusa/mörka slingor på längderna samt en toning/nyansering i resten av håret. I behandlingen ingår konsultation,klippning, färgning/slingor av utväxt samt uppfräschning av längder och en lättare styling.
FÄRG axellångt hår
1600:-
Till dig som har axellångt hår (från örat till axlarna) som vill färga utväxten samt fräscha upp längderna i form av en toning. I behandlingen ingår konsultation, färgning av utväxt samt en uppfräschning av längderna och en lätt styling.
KLIPP & FÄRG långt hår
2000:-
Till dig som har långt hår (från axlarna ) som vill klippa och färga utväxten samt fräscha upp längderna i form av en toning. I behandlingen ingår konsultation, klippning färgning av utväxt samt en uppfräschning av längderna och en lätt styling.
KLIPP & AVANCERAD FÄRG/SLING långt hår
2595:-
Till dig som har långt hår (från axlarna) och vill klippa och färga utväxten samt ha ljusa/mörka slingor på längderna samt en toning/nyansering i resten av håret. I behandlingen ingår konsultation,klippning, färgning/slingor av utväxt samt uppfräschning av längder och en lättare styling.
FÄRG långt hår
1800:-
Till dig som har långt hår (från axlarna) som vill färga utväxten samt fräscha upp längderna i form av en toning. I behandlingen ingår konsultation, färgning av utväxt samt en uppfräschning av längderna och en lätt styling.
UTVÄXTFÄRG max 2 cm
1095:-
Till dig som redan är kund hos oss och kommer regelbundet. Du har mörk, ljus, eller grå utväxt på max 2 cm. I behandlingen ingår konsultation, färgning av din utväxt på max 2 cm och lätt styling.
UTVÄXTFÄRG max 2 cm & KLIPPNING kort hår
1295:-
Till dig som redan är kund hos oss och som går regelbundet. Du har mörk, ljus eller grå utväxt på max 2 cm och vill klippa dig. I denna behandling ingår konsultation, färgning av din utväxt på max 2 cm, klippning, föning och lätt styling
UTVÄXTFÄRG & KLIPPNING långt hår
1495:-
Till dig som har långt hår och en mörk, ljus eller grå utväxt på max 2 cm och vill klippa håret. I denna behandling ingår konsultation, färgning av din utväxt på max 2cm, klippning, föning och lätt styling.
HELBLEKNING BOTTEN max 3cm
1690:-
Till dig som är helblekt och vill bleka utväxten (max 3cm). Vi erbjuder självklart Wella plex till de som vill vara extra rädda om sin hårkvalitet. Vi erbjuder även nyansering som en extrabehandling om man vill ha en lite svalare eller varmare ton.
KLIPPNING LÅNGT HÅR med nyanserting/glossing
1245:-
Till dig som har längre och tjockare hår eller om du vill förändra din frisyr. Vill du fräsha upp den färgen du redan har eller bara ha en lite varmare/kallare ton på håret är denna behandlingen perfekt för dig. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage, klippning, nyansering/glossing, föning och en styling med värmeverktyg.
KLIPP & HELBLEKNING BOTTEN max 3 cm
2000:-
Till dig som är helblekt och vill bleka utväxten (max 3cm) samt klippa dig. Vi erbjuder självklart Wella plex till de som vill vara extra rädda om sin hårkvalitet. Vi erbjuder även nyansering som en extrabehandling om man vill ha en lite svalare eller varmare ton.
PERMANENT & KLIPP kort hår
1630:-
Till dig som har hår (ned till örat)som vill klippa och få fina lockar med härlig stadga. I behandlingen ingår konsultation, klippning, permanent, lätt hårbottensmassage och lätt styling.
PERMANENT & KLIPP långt hår
2295:-
Till dig som har axellångt till långt hår (från axlarna och ner) som vill klippa dig och få fina lockar med härlig stadga. I denna behandlingen ingår konsultation, klippning, permanent, lätt hårbottensmassage och lätt styling.
BRYNFÄRG & BRYNFORMNING fristående behandling
395:-
Till dig som vill ha en avkopplande stund hos oss erbjuder vi dig färgning och formning av brynen.
FRANS BRYNFÄRG INKL FORMNING FRISTÅENDE BEHANDLIN
495:-
Till dig som vill ha en avkopplande stund hos oss erbjuder vi dig färgning av fransar och bryn, inkl. brynplock.
FRANSFÄRG/BRYNFÄRG fristående behandling
250:-
För dig som vill en avkopplande stund hos oss erbjuder vi dig färgning av fransar.
FRANS & BRYNFÄRG INKL. FORMNING AV BRYN i behandling
395:-
Till dig som vill ha en avkopplande stund hos oss erbjuder vi dig färgning av fransar och bryn, inkl formning av bryn.
KONSULTATION MED STYLIST
200:-
Det här alternativet passar dig som är osäker på vilken behandling du ska välja eller vill ha en proffessionell bedömning på vad som är möjligt att göra med just ditt hår. Här kan du även få en prisbedömning. Priset för konsultationen dras av när behandlingen är genomförd .
TVÄTT & FÖNING
395kr
Till dig som har kort till axellångt hår och vill få håret tvättat och fönat. I denna behandling ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage samt föning av håret. (Ej styling med värmeverktyg)
STYLING axellångt hår
595:-
Till dig som har axellångt hår och vill ha en lättare styling som håller. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage samt styling med värmeverktyg.
STYLING långt hår
745:-
Till dig som har långt hår och vill ha en lättare styling som håller. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage samt styling med värmeverktyg.
VARDAGS MAKE-UP
495:-
Till dig dom vill ha en lite vardagligare sminkning med ändå med det där lilla extra. I behandlingen ingår bassminkning och en eklare ögonsminkning.
FEST, BAL & BRUD MAKE-UP
795:-
Till dig som kanske ska gå på bal eller gifta dig eller bara gå på en festligare tillställning då är denna behandlingen för dig. I behandlingen ingår grundligare bassminking och en mer festlig ögonsminkning om man så önskar. Vill man lägga till så att vi sätter på lösögonfransar meddela det vid bokning för då tillkommer en extrakostad på 49:-
HAIRTALK FÖRLÄNGNING 25 cm inkl stora produktpaket
fr 5900 :-
Det som gör Hairtalk väldigt unikt är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Men även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val. Boka gärna in en konsultation hos oss så hjälper vi dig att välja ut vilken behandling som passar just dig bäst.
HAIRTALK FÖRLÄNGNING 40 cm inkl stora produktpaket
fr 7500 :-
Det som gör Hairtalk väldigt unikt är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Men även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val. Boka gärna in en konsultation hos oss så hjälper vi dig att välja ut vilken behandling som passar just dig bäst.
HAIRTALK FÖRLÄNGNING 55 cm inkl stora produktpaket
fr 9500:-
Det som gör Hairtalk väldigt unikt är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Men även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val. Boka gärna in en konsultation hos oss så hjälper vi dig att välja ut vilken behandling som passar just dig bäst.
OMSÄTTNING HAIRTALK
fr 1500:-
Har du hairtalk förlängning/förtjockning sedan innan och det är dags att flytta upp fästena? Då är det denna behandling du ska boka.
ÖRONHÅLTAGNING
fr 300 kr